Mondioring del 4, 18-19/5

Arrangör Östersunds Brukshundklubb
Tid 2019-05-18 09:002019-05-19 16:00
Plats Östersunds Brukshundklubb, Östersund
Ekipageplats
 
Åhörare lördag
 
Åhörare sö
 
Åhörare lö+ sö
 
Reservplats, ekipage
 

Mondioring med Jesper Borgryd, 18-19/5


Denna helg är en del av den Mondioring satsning som vi på Östersund Brukshundsklubb gör. Vi hoppas därför att du som redan är igång med din träning eller som är nyfiken på sporten vill komma till oss på denna helg!

Helgen är öppen för alla ekipage oavsett nivå och all träning är självklart helt individuell och utgår från varje ekipages önskemål och nivå. Du väljer själv om du vill träna lydnad, hopp och/eller skydd. För att träna skydd krävs att du har skyddslicens. Träningsplanen kommer att dukas upp så att du som vill får chansen att testa på Mondioring i dess "rätta" miljö!

För dig som är nyfiken på sporten och vill lära dig mer tipsar vi om att det även är lärorikt att gå med som observatör dessa dagar. Helgen kommer att innehålla både teori och praktik och du kommer ges utrymme för att löpande ställa frågor.

Upplägg:
Max 8 ekipage med hund.
Åhörarplatser finns per dag eller för hela helgen.

För att stimulera en långsiktig satsning har vi valt att erbjuda olika alternativ utifrån det antal tillfällen som du bokar upp dig för. 

Om du anmäler dig till fyra – fem tillfällen på en gång:
Hundekipage 2 000 kr/helg.
Åhörare 700 kr/helg eller 400 kr/dag.

Om du anmäler dig till ett - tre tillfällen på en gång:
Hundekipage: 2 500 kr/helg.
Åhörare: 1 000 kr/helg eller 500 kr/dag.

Anmälan och betalning
Anmälan är bindande och gäller först när anmälningsavgiften är betald.

Anmälningsavgift är 50 % av det totala beloppet för samtliga kurser som du anmäler dig till och återbetalas endast mot veterinärintyg eller vid inställd kurs.

För att ta del av de lägre kursavgifterna behöver du boka upp de datum och de antal gånger du vill gå redan från start. Om du anmäler till en nivå först, för att sedan bestämma dig för att gå flera tillfällen och kommer upp på en annan nivå, får du priset för den nya nivån för de återstående/tillkommande gångerna. Ingen reducering av priset för redan genomförda kurser ges.
Exempel. Ett ekipage anmäler sig till en helg för 2 500 kr. Efter genomförd kurs anmäler sig samma förare till ytterligare fyra tillfällen, då blir priset för dessa tillfällen 2 000 kr/helg.

Resterande kursavgift betalas per gång och senast 30 dagar innan respektive kursstart. Återbetalas endast mot veterinärintyg eller vid inställd kurs.

Betalning görs via Swish till 070-579 7909, Rebecka Nordenman.

Om Jesper
Jesper är certifierad tävlingsfigurant i Mondioring, och brinner för att figga. Han har stor erfarenhet av såväl träna som tävla Mondioring och med glimten i ögat både guidar och utmanar han såväl förare som hundar – alltid i dialog med föraren. Mer information om Jesper och Nydala Hundtjänst hittar du på nydalahundtjänst.se och på Facebook och instagram.

Frågor & information

Detaljerad information skickas ut i samband med anmälan och sedan vid kursstart.

Har du frågor kring kursen får du gärna höra av dig till arrangemangsansvarig för denna kurs, Rebecka Nordenman, antingen via mail rebecka.nordenman@gmail.com eller mobil, 070-579 7909.

Vi är så klart jätteglad att kan erbjuda denna långsiktiga satsning med Jesper!

Välkommen!!
Östersunds Brukshundsklubb