Inspireras av Maria Lindberg, världsmästare i boxning!

Arrangör In the Pink
Tid 2018-10-04 18:3020:00
Plats Rälsplatsen 3 - I Glasvasen vid Centralstationen, malmo
Föreläsning
295 kr
Grön ärtsoppa
105 kr
Kycklinggryta
125 kr

Torsdagen den 4 oktober kl 18.30 håller Maria Lindberg föreläsningen ”Uthållighet i världsklass” hos In the Pink. Hon berättar om hur hon hittade sin passion i livet och om hur den rycktes ifrån henne då hon drabbades av en hjärnblödning i ringen.
 
Maria delar med sig av sin personliga och mycket känslomässiga resa från hjärnblödningen till det att hon tio år senare tog sitt första världsmästarbälte och däremellan dessutom utbildade sig till civilingenjör(!).

Hon talar om med- och motgångar och hur hårfin gränsen däremellan ibland är. Hon berättar utifrån egna erfarenheter om hur mycket man faktiskt själv kan påverka, om man vågar ta kontroll över sin mentala inställning.
 
Maria berättar också om vikten av att ha uthållighet när man vill nå sina mål, hur man behåller fokus, var man hittar motivation och kraft samt konsten att fokusera på det som går att påverka.
 
Föreläsningen kostar 295 SEK och i priset ingår en kopp kaffe.

Passa också på och njut av en god middag innan föreläsningen; förbeställ en krämig kycklinggryta med svamp och fikon till priset av 125 SEK eller en vegansk grön ärtsoppa, thai style, toppad med rödkål, groddar och sesamfrön till priset om 105 SEK.

Antal platser är begränsade och anmälan är bindande
 
Varmt välkomna!