cellRESET Viktminskningsprogram

Arrangör cellRESET Sweden
28 dagars cellRESET från 1095:-
 
3 månaders cellRESET från 2865:- kan delas upp
 

cellRESET - ett unikt hormon och viktminskningsprogram.

Ett unikt Livsstilsprogram för varaktigt resultat

Ring 0706-558898 för mer info

Programmet som förbättrar din hälsa för alltid.

Du kan välja 28 dagar men vi rekommenderar 3 månader för att få ett varaktigt resultat.

20-30 % på produkterna

28 dagar från 1095:- beroende på hur du betalar och om du vill ha fler produkter utöver standardprodukter eller inte

3 månader från 2865:- beroende på hur du betalar och om du vill ha fler produkter utöver standardprodukter eller inte. Dessa månader kan delas upp

Eventuellt kan man välja till fler produkter och då blir kostnaden mera men du betalar enbart för produkterna, All coachning är gratis

Du får 1 väska, 2 plastmuggar, 1 sportflaska och 1 extra burk B-vitaminer (energi på burk). 20 % på övriga produkter du eventuellt vill köpa.

Ring 0706-558898 om du vill ha personlig kontakt innan du anmäler dig. Du kan dela upp betalningen!

cellRESET® är ett beprövat viktminskningsprogram tvecklat av Professor Aage Stenseth ursprungligen för Nasa astronauter. Kostprogrammet sträcker sig över 90 dagar där du under de 28 dagarna äter en specifik kost baserat på 4 måltider per dag tillsammans med ett målfokuserat näringstillskott för optimalt resultat. 

Du anmäler dig och vi hör av oss för mer info och hjälp med beställning av dina produkter. Du väljer själv hur länge du vill fortsätta med Livsstilprogrammet och säger upp det när du vill avsluta det.

Du får gratis coachning under hela ditt Livsstilsprogram och blir inlagd i låsta facebookgrupper där du får tips, pepp och inspiration. Du får en massa recept, schema och program som underlättar för dig att köra programmet.

cellRESET har först en 28 dagars utrensnings-fas med bara vita och gröna dagar som bör följas av 2 månaders av cellRESET stabilisering där röda dagar är okej. Därefter påbörjas den hormonella balanseringen som leder till en sund viktnedgång. Det vill säga att du sakta men säkert kommer att gå ner i vikt utan att du känner hunger eller sötsug.

Detta tillvägagångsätt råder bot på insulinresistens som i sin tur leder till bestämda goda hälsoeffekter och att du kan behålla din vikt efter programmet. Du äter bara protein och tar tillskott som stöttar processen i kroppen.

Du tar näringstillskott blandat med örtté, helst aminosyror (för att bibehålla musklerna och mineraldrink med D-vitaminer flera gånger dagligen.

Resultat från tidigare deltagare är bland annat:

* Minskat eller helt raderat sötsug

* Kraftigt minskad hunger

* Kroppen rensas på oönskade slaggprodukter och gifter

* Tarmhälsan och immunförsvaret förbättras

* Blodtrycket, blodfetterna och blodsockret balanseras

* Minskade snabbt i vikt

* Mer energi och motivation

* Den biologiska åldern sänks rejält och hyn känns slätare

21-årig tjej skriver inlägg i gruppen cellRESET Online på facebook 

"Det går bra! måste erkänna att jag fuskat vissa dagar, men jag tänker att det inte gör så mycket just för mig då jag ändå fått ett bra tänk gentemot mat och ...hur jag mår bra av att äta! så vissa delar av kuren kommer jag ju fortsätta med!  Jag har gått ner 17 kg, och känner mig piggare i huvet och mer "fokuserad" om man kan säga så, och det är ändå något jag strävar efter länge! Måste också säga att jag har testat att dricka ett glas cola! Kan säga att det inte alls smaka som innan, smaka mest äckligt och man kände mer smaken av alla konstiga tillsatser!"  

Så här säger några som kört cellRESET

"Jag är aldrig hungrig, tycker jag äter hela tiden och ändå går jag ner i vikt! 

"Jag har känsla av att min hud blivit mycket jämnare

 "Jag har gått ner 17 kg och känner mig piggare i huvet och mer "fokuserad" om man kan säga så, och det är ändå något jag strävar efter länge!"

"Min ämnesomsättning är tillbaka i balans"

"Äta 4 gånger per dag - det är ingen svält-diet för mig"

"Jag orkar mer än någonsin, min värk har försvunnit"   


Rådfråga alltid din doktor vid sjukdomstillstånd innan du kör en cellRESET. Ingen fysisk aktivitet första veckan.

För mer info: Susanne Lantz 0706-558898 susannelantz@live.se

cellRESET Sweden 0707-460100