Konfirmation i Svedala församling 2018-2019

Arrangör Svedala församling
Plats Svedala kyrka och församlingshem, other
Konfirmation
 

Vad roligt att just du vill konfirmera dig!

Du kan anmäla dig till följande grupper: 


Musikgruppen

Gruppen för dig som gillar musik, kanske spelar ett instrument eller tycker om att sjunga. Vi träffas samtidigt som mediagruppen - en söndag i månaden, och varvar musiken med samtal, diskussioner och konfirmationsläsning. 


Mediagruppen FULL! Går ej att anmäla

Gillar du film, foto, ja media kort o gott? Då är det här gruppen för dig. Utifrån filmer fotografering mm, genom att se, skapa och diskutera närmar vi oss konfirmandtidens frågor.  Vi träffas samtidigt som musikgruppen - en söndag i månaden. 


Veckogrupper: 

Tisdag  För få anmälda - Går ej att anmäla

Onsdag 

Du väljer den dag som passar dig bäst i veckan (tis/ons). Vi träffas varje vecka efter skolan och fikar tillsammans. Därefter drar passet igång och varar i ungefär 1 1/2 timme.


Sommargrupp - Bollsport

Gillar du Bollsporter? Under tre veckor i direkt anslutning till skolavslutningen träffas sommargruppen. Vi varvar läsning med att få träna t.ex. fotboll, handboll eller volleyboll. Det blir även olika studiebesök.

Hundgruppen - med inriktning på hundar & andra husdjur

Gillar du djur? Har du en hund, funderar du på att skaffa en hund? Denna grupp träffas en lördag i månaden, här har vi konfirmationsläsning på förmiddagen. På eftermiddagen så hittar vi på något som har med hundar eller andra djur att göra! 

 

Klicka på knappen "Anmäl dig" till vänster så kommer du till anmälningsformuläret.


Först till kvarn gäller. Under sommaren får du reda på vilken grupp du kommit med i. 


Vi ser fram emot att träffa dig till hösten! 


OBS!

Längst upp på anmälningsformuläret står "Valda alternativ har reserverats. Vi håller reservationen i 40 minuter". Detta är en förtryckt text och gäller inte din anmälan. När du fyllt i formuläret och tryckt på skicka-knappen är du anmäld.

Om du fyller i ditt mobilnummer under Ansvarig för anmälanfår du en bekräftelse på anmälan via SMS. SMS:et skickas från ett danskt nummer och går inte att besvara.