DIREKTBOKNING. Författarkurs 2 - Avancerad skrivarkurs vid Hötorget

Arrangör Författarkurs.se
Tid 2018-11-06 18:002018-12-11 20:00
Plats Hötorget - Olofsgatan 18, Stockholm
DIREKTBOKNING - Författarkurs 2 vid Hötorget start 6 november
3200 kr


Här kan du boka din plats till Avancerad skrivarkurs vid Hötorget. När din bokning är klar får du ett kvitto och ett mail skickas automatiskt till Författarkurs.se. Om du hellre vill ha en faktura går det bra att maila mig på jorun.moden@gmail.com 

Kurspriset är 3.200 kr inklusive moms 25% (640 kr). 

Vill du förverkliga dina författardrömmar? Hösten 2018 kan du gå Författarkurs 2/ Avancerad i en studio på Olofsgatan 18 alldeles vid Hötorget.  

Författarkurs 2 är en kurs för dig som gått grundkursen eller annan grundkurs i kreativt skrivande, eller som på egen hand nått motsvarande nivå. Även utgivna författare är välkomna. Du behöver ha grundläggande kunskaper om drama, gestaltning, karaktärsteckning med mera för att få fullt utbyte av kursen. Vill du ta med och utveckla ett manus eller skrivprojekt under kursen, går det utmärkt. Vi träffas vid sex tillfällen under lika många veckor klockan 18:00 till 20:00.

Jag som leder kursen är författare, lektör och grundare av Författarkurs.se, samt frilansjournalist för bland annat tidningen Skriva. Kurserna har fått högsta betyg från tidigare deltagare och jag hoppas att du ska bli lika nöjd. Tveka inte att höra av dig om det är något särskilt du undrar: jorun.moden@gmail.com.

Allt det här får du
1. I gruppen jobbar vi med drama på avancerad nivå och arbetar på djupet med gestaltning och stil – med hjälp av verktyg och pedagogik som snabbt ger resultat. Vi utforskar verktyg för att skapa konfliktlager, skriva dialog som ett proffs och förbättra sin scenteknik. I en spännande workshop får du med dig kunskaper för att bygga spänning och twist. Sammantaget kan man säga att vi vässar verktygen och lägger i några nya.

2. Hemuppgifter och manusutveckling. Ta med dig texter varje vecka och få feedback både från kursledaren och gruppen. Just den här delen i kursen är enormt omtyckt, både för att alla får lektörsomdömen på sina texter och för att vi har så roligt.

3. Individuell lärarhandledning. Jag hjälper dig gärna med just det som är viktigt för dig – behöver du ta itu med ett visst stilmoment, diskutera en text eller utveckla en bokidé så gör vi det.

Tid: Nästa kursstart blir den 6 november 2018.
Datum:  Start den 6 november, därefter den 13 november, 20 november, 27 november, 4 december och 11 december. 
Plats; Cinemantrix alldeles vid Hötorget, Olofsgatan 18.
Pris: 3.200 kr, inklusive kursdokumentation och lärarfeedback.
Kontakt: Mejla mig gärna på jorun punkt moden snabela gmail punkt com om du har frågor eller önskar anmäla dig.

Bokningsvillkor:  Bokningen är bindande, men om deltagaren blir sjuk eller råkar ut för en olycka, återbetalas hela kursavgiften mot uppvisande av läkarintyg. Om deltagaren avbokar av andra skäl återfås inte bokningsavgiften. 

Frågor eller funderingar? Maila jorun.moden@gmail.com
Till arrangörens hemsida: http://forfattarkurs.se