MIX Frukostföreläsning - 25 maj 2018

Arrangör MIX Marknadsföreningen i Gävleborg
Tid 2018-05-25 07:1509:00
Plats Clarion Hotell Winn City Konferens, Gävle
Medlem
 
Gäst
 

Ordning & Reda - Succé genom service 

My Gross hjälper företag och organisationer att stärka sina varumärken och öka sin försäljning. Hon visar hur lyckade kundmöten och excellent service är en marknadsförings-kanal utan motstycke och hur magin som uppstår i mötet mellan säljare och kund gör att kunderna väljer ett visst företag. My håller utbildningar och föreläsningar som är inspirerande och handfasta. Personalen är företagets bästa tillgång, oavsett bransch, och My förklarar gladeligen varför utveckling av service alltid lönar sig.

Om föreläsningen
My Gross brinnande intresse för kundmöten och excellent service började när hon som 19-åring var en av de första anställda utanför ägarfamiljen på det svenska företaget Ordning & Reda. Under de 15 år hon arbetade där gick de från två butiker i Sverige till 50 butiker i 15 länder och My gick från att vara butikssäljare till utbildningsansvarig och marknadschef för hela kedjan. Hennes föreläsning för MIX i Gävle kommer att handla om just den resan. Hur det svenska varumärket Ordning & Reda byggdes inter-nationellt och hur de helt utan traditionell marknadsföring erövrade land efter land.

OBS! Frukostföreläsningen är flyttad till City Konferensen, lokalerna på Stortorget (ovanpå Espresso house och ingång mittemot Friskis & Svettis).

Välkommen!