MånMagi MoonMagic Hello Creative Blixthälsa Meditation Avslappning Välmående Personlig utveckling Hälsa Intentioner Inspiration Hjärta&Själ Release&Recieve

MånMagi i Vänersborg

Arrangör Hello Creative och Blixthälsa
Tid 2018-08-26 19:0020:30
Plats Blixthälsa Industrigatan 10, 462 38 Vänersborg, Vänersborg
MånMagi i Vänersborg
300 kr

MånMagi i Vänersborg!
Traditioner är till för att hållas, eller iallafall återupptas - i tusentals år har vi samlats kring fullmånens ljus...

Fullmånen hjälper oss att släppa taget om det som inte längre ger oss energi och välkomnar in det som berikar oss.
Ge Dig själv och Ditt Hjärta en kväll av meditation, avslappning, grundning och inspiration = M.A.G.I.
Vi avslutar sammankomsten med att dra "Ängla-kort" för gruppen och individuellt. Vilket ger vägledning och inspiration till att sätta nya intentioner.

Tid & Datum: Söndagen 26 augusti, kl.19:00-20:30 (efteråt sitter alla, som vill, kvar en stund för grill och dryck).
Samlingsplats:
Blixthälsa, Industrigatan 10, Vänersborg. Vi kommer troligtvis att vara utomhus. Vi informerar i god tid om det blir ändrad plats.
Tema:
"Release & Recieve"

Din Investering: 300kr inkl. te och tilltugg. Medtag egna grilltillbehör och övrig dryck. Anmälan är bindande men ej personlig. Endast förbokning och ej drop-in. Begränsat antal platser. De tre första som anmäler sig får en gratis "Mini-Reading" med Änglakort av Erica, efter sammankomsten.

Vid frågor mejla: contact@hellocreative.se eller info@blixthalsa.se

Hjärtligt Välkommen Önskar,
Annika & Erica


Önskar man en fördjupad session, vid ett annat tillfälle så kan man boka in det via e-post.

Creative InSpirit med Erica:
Ge dig själv en session i vägledande kortsamtal, meditation och healing. Fördjupa din relation med din intuition, få guidning, och möt din kreativitet och dess uttryck.
600kr/1,5h.
Kontakt: contact@hellocreative.se / www.hellocreative.se

Yoga & Massage med Annika: Blixthälsa ger Dig ett stort utbud inom friskvård och hälsa. Unna Dig massage, yogapass eller annan behandling.
Kontakt: info@blixthalsa.se / www.blixthalsa.se

Om Erica: Hon är en frilansande skådespelerska, teaterpedagog, regissör och inspiratör med flera års erfarenhet i branschen. Med hennes företag Hello Creative vill hon med humor, värme och glädje att alla ska få ta del av sitt kreativa rum och personliga utveckling, utefter sina egna förutsättningar och intresse. Genom åren av hennes egna personliga utveckling, så har hon samlat ihop verktyg och nycklar som berikat henne, sin kreativitet och sitt själsliga anspråk. Något hon vill dela vidare.

Om Annika:
Hon är en Hälsovetare, CNM-massör och Yogalärare. Annika har sin yrkesbakgrund i vården som undersköterska. Som liten vistades hon mycket i naturen, älskade blommor, att rita och stå på händer! Högre upp i åldern har föreningsliv. främst inom gymnastik och bandy och ideellt arbete varit en stor del av hennes liv. Annika har tre barn och har också ett stort intresse av att hitta möjligheter för barn och ungdomar att må bra och hitta sej själva. Sedan 23 år tillbaka driver hon Blixthälsa där behandlingar, yoga och har hälsoutbildning och föredrag bl. a finns på agendan. Annika brinner för att var och en hittar sin egen balans och blir medveten om sina mentala och fysiska behov för att kunna uppleva hälsa och meningsfullhet I sin vardag.