@Strömbäck - musik, dans, film, skapande & sport!

Arrangör EFS & Salt Västerbotten
Tid 2018-08-14 00:00
Plats Strömbäcks Folkhögskola, Umeå

Eventet stängt för nya bokningar

Lägret är fullt maila magdalena.sandberg@efsvasterbotten.se för en plats i kön! 

@Strömbäck – musik, dans, film, skapande & sport!

Datum: 14 - 17 augusti
Pris: 660 kr
Ålder: födda 04 - 07
Plats: Strömbäcks folkhögskola
Kontakt: Magdalena Sandberg, 090-12 58 22
magdalena.sandberg@efsvassterbotten.se

När du påbörjat din anmälan hålls din bokning i 45 minuter så känn ingen stress!

@Strömbäck är ett stort och härligt läger med många barn, ungdomar och ledare. En del av tiden är vi tillsammans allihopa och har samlingar, andakter och fritid. Ibland delar vi upp oss i olika spår; musik, film, sport, skapande och dans!

När du anmäler dig kommer du att göra ditt val av spår (första, andra och tredjehandsval) Det är begränsat antal platser på vissa spår, vilket innebär att alla kanske inte får sitt förstahandsval. Det kommer att finnas möjlighet för alla att sporta och skapa på fritiden. 

Vi kommer att bo tillsammans på golvet i klassrum på Strömbäcks Folkhögskola. 

...........................................................................................................

VILLKOR

Detaljerad information om lägret och betalning skickas till anmälda deltagare när anmälningstiden gått ut. Betalningen sker till Bg nr 985-2377, EFS Västerbotten eller Swish 123 453 68 19, märk anmälan med deltagarens och lägret namn.

Personuppgifter: För att kunna fullgöra åtaganden och bedriva lägerverksamhet tar vi emot och behandlar personuppgifter från anmälda deltagare och för barn även för målsmän. Anmälan av barn under 16 år ska göras/godkännas av målsmän. Se Information om personuppgiftsbehandling för deltagare på läger och arrangemang.

Försäkring: För alla läger som arrangeras av EFS Västerbotten och Salt Västerbotten gäller olycksfallsförsäkring under lägren samt till och från lägren. 

Medlemskap i Salt: I lägeravgiften ingår en medlemsavgift på 20 kr till Salt Västerbotten. Medlemskapet innebär att vi kan hålla låga priser på våra läger. 

EFS LÄGER ÄR ÖPPNA FÖR ALLA

Särskilda behov: Vårt mål är att alla barn & ungdomar som vill ska kunna åka på våra läger. Du kan meddela ert barns särskilda behov, diagnoser eller allergier vid anmälan så kontakter vi dig vid behov och samtalar om vad som blir bäst för ditt barn. Genom att lämna sådana uppgifter i anmälningsformulär eller på annat sätt ger ni ert samtycke till att lagra och bearbeta sådana uppgifter.

Sova hemma: En del barn kan ha behov av att sova hemma och det ska inte vara något hinder för att delta i ett läger.

Lägerbidrag: Om du, eller någon du känner, vill åka på läger men inte har ekonomisk möjlighet till det kontakta Magdalena Sandberg, 090-12 58 22, magdalena.sandberg@efsvasterbotten.se eller
Anna-Maria Niemann-Björk 070-615 35 46, anna-maria.niemann-bjork@efsvasterbotten.se  

Du kan även söka bidrag hos din lokala församling eller förening. Salt Riks har också en särskild lägerfond www.salt.efs.nu

Fotografering: EFS Västerbotten berättar i informationssyfte om sina verksamheter och det kan vara av stort värde att kunna presentera på Internet. Det är också väldigt uppskattat att använda bilder från våra läger och arrangemang på vår webbplats, i sociala media och i informationsblad. I anmälan finns möjlighet att godkänna om du eller den du anmäler får förekomma på mingel- och verksamhetsbilder.

Ytterligare information: Mer information om Salt och EFS hittar du på www.efsvasterbotten.se eller genom att ringa EFS Västerbottens kansli 090-12 58 10. 

Du kan även kontakta:
Magdalena Sandberg, 090-12 58 22, magdalena.sandberg@efsvasterbotten.se eller
Anna-Maria Niemann-Björk 070-615 35 46, anna-maria.niemann-bjork@efsvasterbotten.se  

Lägerarrangörer: EFS Västerbotten, Salt Västerbotten och Sensus