Låt AI och maskininlärning lyfta din verksamhet!

Arrangör RISE SICS North & Luleå tekniska universitet
Tid 2018-04-24 08:002019-06-24 08:00
Plats Vetenskapens Hus, Luleå
Låt AI och maskininlärning lyfta din verksamhet!
 

Välkommen till ett frukostseminarium där vi pratar om artificiell intelligens och maskininlärning som viktiga ingredienser i framtidens produkt- och tjänsteutveckling.

Hur fungerar det? Hur passar dessa nya möjligheter in i ett företags affärsmodell, och hur passar det in i företagets strategiska verksamhetsplan?

På forskningsinstitutet RISE SICS North används datacentret ICE för att bedriva forskning inom olika områden relaterade till datahantering, varav en del är att utforska konsekvenserna av maskininlärning och digitalisering för svenska företag. Ett projekt som RISE SICS North driver heter D-ICE. Det syftar till att accelerera användningen av big data-analys hos svensk industri. Scania och Mobilaris är två av deltagarna i detta projekt.

Talare:
Tor Björn Minde, RISE SICS North

Fredrik Husander, Scania

Daniel Enström, Mobilaris

Tor Björn, Fredrik och Daniel ger er perspektiv från sina verksamheter, och berättar om digitaliseringens och AIs inverkan på respektive bransch.

Vi bjuder på frukost.

Är ditt företag intresserad av att delta i ett projekt kring AI eller digitalisering? Passa på att ställa dina frågor i samband med seminariet!

Välkommen att anmäla sig i sista stund -men vi kan inte garantera frukost!