Rekryteringsträff hos ICA Maxi butiksmedarbetare

Arrangör Arbetsförmedlingen Frölunda
Tid 2018-04-25 15:00
Plats ICA Maxi, Grafiska vägen 16, gothenburg

Eventet stängt för nya bokningar

24 år av tillväxt. Vi är Göteborgs första Ica Maxi och bland de största i landet. Våra mål är självklara: vi ska erbjuda kunden Göteborgs bästa butik med fokus på sortiment, kvalité och superservice - varje dag!

Vi söker dig som tycker det är roligt att arbeta i butik och trivs med en fartfylld arbetsdag. Dina arbetsuppgifter innefattar främst varuplock och att ge våra kunder riktigt bra service. Vi ser det som en självklarhet att du är engagerad, flexibel och har lätt för att kommunicera med såväl kunder som kollegor. Du är en god förebild och kollega som inspirerar din omgivning genom att visa vägen och vara en ambassadör för vår värdegrund GLÄDJE.

Vi söker dig som:

. Tycker om fysiskt arbete.

. Gillar att arbeta i högt tempo.

. Har en god känsla för service.

Omfattning: Var tredje helg, ca 16 tim/helg.

Arbetstider: Varierande arbetstider, från kl. 05.00 -23.15, ca 16 tim/helg. Dessutom finns det goda möjligheter att plocka extrapass utöver sitt grundschema. Vi arbetar med något som heter Ipool, där man kan markera sig som tillgänglig de tider och dagar rman har möjlighet att ta extrapass. Vi lägger även ut lediga tider på denna sida.

Om du är intresserad av att arbeta hos oss och uppfyller våra önskemål, är du välkommen att träffa oss på en snabbintervju:

När: Onsdagen den 25 april, kl 15-17.

Var: ICA Maxi, Grafiska vägen 16, Göteborg.

Då vi kan intervjua ett begränsat antal arbetssökande, ber vi dig anmäla dig till rekryteringsträffen via länken, senast måndagen den 23 april:

Vi ber dig också avanmäla dig om du får förhinder, så att din plats kan gå till någon annan.

Ta med dig CV med foto!

Välkommen att anmäla dig och att träffa oss!