WISTA Sweden årsmöte och vårmöte 2018

Arrangör WISTA Sweden
Datum och tid 2018-05-17 11:452018-05-18 14:00
Plats 17 maj: Handelskammaren i Börshuset, Malmö 18 maj: MAQS Advokatbyrå i Malmö,...
Ja, jag kommer på årsmötet/vårmötet!
 

Hjärtligt välkommen med din anmälan till WISTA Swedens årsmöte och vårmöte med middag på hyllade Kockeriet by Tareq Taylor - regerande Kockarnas kock! - och en skräddarsydd utbildningsdag med Eva Mark kring kvinnors utmaningar på arbetsplatsen. Eva Mark är en erfaren rådgivare och har arbetat med MAQS under ett par års tid och hon får de bästa vitsord bland annat från vår sekreterare Annica Börjesson. Missa inte tillfället att ta med konkret kunskap hem till ditt företag och inte minst till dig själv personligen!


Torsdag 17 maj
Årsmötet och efterföljande vårmöte håller vi på Handelskammaren i Börshuset, mittemot Centralstationen i Malmö 
11:45 Lunch - kom i god tid, maffig buffé och tid för mingel
13:00 Årsmöte - endast för medlemmar
15:00 Kaffe
15:30 Vårmöte - nu är gäster välkomna
Per Anders Lorentzon, Senior Advisor International Trade och specialist på tullfrågor ger oss den senaste uppdateringen på bl.a. Brexit. Vi lämnar utrymme för dina specifika frågor efter hans dragning. 

17:00 Vi avrundar dagens möte
18:30 Samling i receptionen på hotel MJ för gemensam promenad till middagen på exklusiva Kockeriet by Tareq Taylor
19:00 Kockeriet, Norra Vallgatan 28

Fredag 18 maj
8:40 Samling i receptionen för den som vill gå gemensamt till MAQS Gibraltargatan 7 (mittemellan den nya Saluhallen och Malmö Live Konserthus, ett stenkast från Centralen)
9:00 Dialogföreläsning med Eva Mark, om de utmaningar som vi alla möts av som kvinnor: på kontoret, universitetet, konferensen, advokatfirman etc. En praktisk analys av kränkande särbehandling som kan användas i förebyggande syfte och för att hantera det       som händer. Eva Mark använder olika perspektiv: individ, juridik, makt organisationskultur, omgivande samhälle och historiskt arv samt relaterar dem till varandra.
11:30 Lunch
12:30 Vi kör ett litet uppsamlingspass
14:00 Vårmötet slut för denna gång!

Vi håller oss i en radie av 500m från Centralen; Börshuset, Kockeriet, MAQS och hotel MJ's. Rum finns blockbokade - du bokar och betalar själv - på läckra Hotel MJ's alldeles intill Lilla Torg, skynda boka vi kan inte hålla många rum efter 2 maj. 

Välkommen att bjuda med en gäst som kan prova på Wista för 500kr (vi fakturerar dig). Observera att vi tar ut en anmälningsavgift på 500kr vid avanmälan efter den 13 maj.