12 april Kickstart Digitalisering

Arrangör Kickstart
Tid 2018-04-12 09:16
Plats Festlokalen Sparbanken Syd Torget Tomelilla, other
12 april Kick Start Digit
 

Ta chansen att delta!
Kickstart är ett digitaliseringsinitiativ med syfte att ge insikt och inspiration för att ta vara på de möjligheter som digitaliseringen innebär.
Små och medelstora företag som arbetar i, eller nära, industrin får möjligheten att samverka och få stöd med att påbörja eller fortsätta sin digitalisering - oavsett var på resan man befinner sig.

Upplägg och omfattning
Att ta del av Kickstart Digitalisering innebär att ditt företag investerar i två heldagar, bestående av en heldag (12/4 Sparbanken Syd Tomelilla) och två halvdagar (4/5 Scanjet Marine AB i Sjöbo & 31/5 plats meddelas senare) med workshops kring digitalisering. För att få ut så mycket som möjligt av Kickstart ser vi av erfarenhet att det är bra om 2-3 personer deltar från företaget, i ledning eller motsvarande beslutsfattande position.
Besök kickstartdigi.se

Anmälan
Anmäl dig här! Seminariet är kostnadsfritt och vi bjuder på frukost, lunch och fika under dagen. Lokal: Sparbanken Syd (Torget i Tomelilla). Vi förbehåller oss rätten att debitera 1000 kr i avbokningsavgift om ett företag avbokar sitt deltagande i Kickstart mindre än 48 timmar innan inplanerad Kickstart alternativt helt uteblir. Sista anmälningsdag 4 april. 
Vid övriga frågor kontakta: 

Maria Hammenberg, 0706-11 07 32 maria.hammenberg@ystad.se
 
Jenny Bramell, 0709-62 91 50 jenny.bramell@iucsyd.se