Reservlista Sportlovsläger i Klippen 2018

Arrangör EFS & Salt Västerbotten
Tid 2018-03-03 00:00
Plats Klippen, Umeå
Reservlista Sportlovsläger 2018
 

Längtar du efter vänner, snö, gemenskap, läger, Gud, mat, lekar & roliga aktiviteter i fjällen? Följ då med på EFS & Salt Västerbottens sportlovsläger 2018 i Klippen, Hemavan!

3 - 7 mars 2018

Anmälan öppnar 8 februari, 16.00 ☺

Vi kommer att bo på EFS Fjällgård, tillbringa dagarna ute på äventyr på fjället eller i backen och under kvällarna leker vi, äter god mat, har andakt och umgås.

På dagarna kan du välja mellan olika aktiviteter:

Dag 1 - välj mellan:
Skidor/snowboard
Vandring upp på Björnberget
Brädspel

Dag 2 - välj mellan:
Skidor/snowboard
Vandring upp på Björnberget
Skapande/Hantverk

Dag 3 - välj mellan:
Skidor/snowboard
Gräva snögrottor
Fixa festen, baka, duka etc.

Hoppas att vi ses!

Vid frågor; kontakta Kristina Eriksson 
kristina.balfors@gmail.com


........................

Detaljerad information om lägret och betalning skickas till dig när anmälningstiden gått ut. Betalningen av deltagaravgiften sker till Bankgiro nr 985-2377, EFS Västerbotten. 

Försäkring: För alla läger som arrangeras av EFS Västerbotten och Salt Västerbotten gäller olycksfallsförsäkring under lägren samt till och från lägren. 

Särskilda behov: Vårt mål är att alla ungdomar som vill ska kunna åka på våra läger. Meddela därför eventuella särskilda behov, diagnoser eller allergier vid anmälan så kontakter vi dig och samtalar om vad som blir bäst.

Medlemskap i Salt: I lägeravgiften ingår en medlemsavgift på 20 kr till Salt Västerbotten. Medlemskapet innebär att vi kan hålla låga priser på våra läger. 

Lägerbidrag: Om du, eller någon du känner, vill åka på läger men inte har ekonomisk möjlighet till det kontakta Magdalena Sandberg  090-12 58 22, magdalena.sandberg@efsvasterbotten.se eller Anna-Maria Niemann-Björk 070-615 35 46, anna-maria.niemann-bjork@efsvasterbotten.se  

Du kan även söka bidrag hos din lokala församling eller förening. Salt Riks har också en särskild lägerfond www.salt.efs.nu

Information om personuppgifter. De uppgifter du lämnar i denna anmälan behandlas i EFS databas för EFS och Salts verksamhet. Om du vill ändra något i dessa eller ha ett utdrag på vilka uppgifter som är lagrade kan du kontakta efs@efsvasterbotten.se 090 - 12 58 10   

Fotografering: Ibland använder vi bilder från lägren på vår webbplats och i informationsblad. Om du av någon anledning inte önskar förekomma på dessa bilder så kontakta distriktskonsulent Magdalena Sandberg.

Ytterligare information: Mer information om Salt och EFS hittar du på www.efsvasterbotten.se eller genom att ringa EFS Västerbottens kansli 090-12 58 10.

Lägerarrangörer: EFS Västerbotten, Salt Västerbotten och Sensus