Game On Church Edition 2018

Arrangör EFS & Salt Västerbotten, Sensus, Södra Lapplands pastorat
Tid 2018-04-03 13:002018-04-06 14:00
Plats Strömbäcks folkhögkola, Umeå
Game On Church
 
Datorplats till LAN-spåret (Du måste alltså både kryssa i en anmälan för "Game On Church" och en för "Datorplats")
 

Nu är anmälan stängd!
Missade du att anmäla dig? 

Hör i så fall av dig nu på direkten till isak@vasakyrkan.com 
0702887106 
Det finns även möjlighet att söka bidrag till deltagaravgiften om du har det svårt ekonomiskt :)


Game on - Church Edition 2018

Gillar du att spela spel i olika former? Gillar du att umgås med och att träffa nytt folk? Och gillar du att umgås med Gud? Då är det här lägret något för dig! Under detta läger kommer vi att ha ett LAN där det spelas olika sorters spel, det kommer finnas konsol-spel i olika former och brädspel av alla dess slag. Det kommer även att bli olika slags turneringar och lekar för dig som känner för det.

När: 3-6 april 2018 
Incheckning från 13.00 3:e april, hemfärd 14.00 6:e april

Var: Strömbäcks Folkhögskola

Pris: Lägret kostar 850:- för mat och logi i fyra dagar om du anmäler dig senast 11:e mars, därefter höjs avgiften till 900:-. 

Ålder: För dig som är född -03 och äldre.

Ett brev med information om tider & betalning går ut efter att anmälan stängt. Vill du åka på lägret men har inte råd? Många församlingar brukar ge lägerbidrag. Ta kontakt med din närmaste församling för att veta mer.

Viktig info
Du som deltagare ansvarar själv för den utrustning du tar med dig till lägret. Game On är ett helt drogfritt läger.

Sista anmälningsdag: 18 mars.

Mer information om lägret finns www.gameonchurch.se.

Frågor om lägret? kontakta Isak Samuelsson
070-288 71 06, isak@vasakyrkan.com

Frågor om anmälan och betalning? Kontakta Magdalena magdalena.sandberg@efsvasterbotten.se 090 - 12 58 22

......................................

Betalningen av deltagaravgiften sker till Bankgiro nr 985-2377, EFS Västerbotten. 

Försäkring: För alla läger som arrangeras av EFS Västerbotten och Salt Västerbotten gäller olycksfallsförsäkring under lägren samt till och från lägren. Försäkringen gäller inte den utrustning du tar med dig till lägret. 

Särskilda behov: Vårt mål är att alla ungdomar som vill ska kunna åka på våra läger. Meddela därför eventuella särskilda behov, diagnoser eller allergier vid anmälan så kontakter vi dig och samtalar om vad som blir bäst.

Medlemskap i Salt: I lägeravgiften ingår en medlemsavgift på 20 kr till Salt Västerbotten. Medlemskapet innebär att vi kan hålla låga priser på våra läger. 

Lägerbidrag: Om du, eller någon du känner, vill åka på läger men inte har ekonomisk möjlighet till det kontakta Magdalena Sandberg  090-12 58 22, magdalena.sandberg@efsvasterbotten.se eller Anna-Maria Niemann-Björk 070-615 35 46, anna-maria.niemann-bjork@efsvasterbotten.se  

Du kan även söka bidrag hos din lokala församling eller förening. Salt Riks har också en särskild lägerfond www.salt.efs.nu

Personuppgifter. För att hantera anmälningar behöver vi behandla de uppgifter du lämnar i vår databas för EFS och Salt verksamhet. För detta behövs enligt Personuppgiftslagen (PUL 1998:204) deltagarens eller målsmans godkännande. Ett godkännande krävs därför i anmälningsformuläret.  

Ytterligare information: Mer information om Salt och EFS hittar du på www.efsvasterbotten.se eller genom att ringa EFS Västerbottens kansli 090-12 58 10.

Lägerarrangörer: EFS Västerbotten, Salt Västerbotten, Sensus, Södra Lapplands Pastorat