Robline Solo Challenge

Arrangör Göta segelsällskap (GSS) i samarbete med No-Crew.se och Teufelberger AB.
Tid 2018-08-18 08:002019-10-18 08:00
Plats Sandhamn och omkringliggande vatten, Stockholm
Anmälan till kustnära banan ca 40 sjömil
 

Robline Solo Challenge är ett endagars soloäventyr i dagsljus. Att segla solo utan navigatör, taktiker, trimmare och fördäcksgast gör utmaningen större och seglingen mer aktiv. Det handlar om att släppa taget och samtidigt ta kontrollen - att utmana sig själv!

Efter seglingen blir det mingel och regattamiddag. Just det faktum att ingen har med sig besättning gör det hela mer socialt och man lär känna nya sköna människor! Vi tror att den sociala biten är precis lika viktig som seglingen i sig så därför ingår  regattamiddagen (exkl dryck) samt båtplats i Sandhamn från fredag till söndag i anmälningsavgiften om 1000 kr.

Anmälningsavgiften betalas in via Swish till 073-051 31 06 (Per Svanberg). Ange RSC + förnamn och efternamn som referens. Först till kvarn gäller. I år har vi inget tak på 60 båtar. Vi tror att vi kan få in mellan 80-100 båtar, men det beror på hur många och långa och breda båtar som anmäler sig. För platsgaranti krävs att man betalat in anmälningsavgift samt finns publicerad på den lista som vi kommer lägga ut efter sista anmälningsdatum 18 Maj. Ju tidigare man anmäler sig desto större sannolikhet till plats med andra ord. Betalningsdatum avgör turordning. Har man betalat in och inte får plats betalar vi givetvis tillbaka anmälningsvgiften om man inte vill avvakta och ställa sig på väntelista. Förra året kom ca 15 båtar in från väntelistan så det kan vara värt att hänga kvar där ett tag. 

Ange även om du tror att du är intresserad av gemensam middag på fredagskvällen samt frukost lördag och/eller söndag morgon på seglarhotellet! Vi tar emot intresseanmälningar här och återkommer med information om kostnad (då har man möjlighet att tacka nej om man tycker det blir för dyrt).

Efteranmälan kan göras till 10:e augusti i mån av plats till en total kostnad av 1500kr (1000 kr+500 kr).

Efter 18 Maj har vi inte möjlighet att betala tillbaka din startavgift om du får förhinder eftersom vi då betalat alla fakturor från Sandhamn.