UPPSALA: Seminarium om motivation i ideellt engagemang

Arrangör Volontärbyrån i Uppsala tillsammans med den Lokala Överenskommelsen i Uppsala (LÖK)
Tid 2018-04-11 17:00
Bokning seminarium 11/4
 

Undrar du hur du kan motivera volontärer i din organisation och hur vi kan skapa mer engagemang bland Uppsalas föreningsliv? 

Då är du välkommen till vårens kvällsseminarium med Volontärbyrån och Lokala Överenskommelsen. 

I den första delen av detta seminarium ges du och din organisation tid att diskutera och reflektera över motivation i ideellt engagemang. Hur kan vi vi vår organisation skapa de bästa förutsättningarna för att volontärer ska trivas? Fokus för workshopen är erfarenhetsutbyte och gemensamma samtal utifrån ämnet motivation. 

I del två ges en presentation av den Lokala Överenskommelsen i Uppsala (LÖK). Sven Borgmästars berättar om hur ideella organisationer i Uppsala arbetar för att öka engagemanget bland Uppsalas föreningsliv, skapa samverkan mellan civilsamhälle och kommun och hur vi tillsammans kan arbeta för att skapa så goda förutsättningar som möjligt för ett starkt engagemang i Uppsala. 

Var med och skapa en inspirerande kväll där du kan skapa nya kontakter och utbyta idéer med andra ideella organisationer!

Datum och tider

Onsdag 11 april kl 17.00- 19.00

Plats
: I centrala Uppsala, adress meddelas i bekräftelse om plats på utbildningen.
Deltagare
: Ideella organisationer/föreningar/stiftelser/trossamfund med verksamhet i Uppsala. 
Kostnad: Kostnadsfri tack vare stöd av Uppsala kommun.
Vad ingår? Vi bjuder på matigt fika och utbildningsmaterial
Anmälan senast den 9 mars 2018. Om avanmälan efter detta datum så tas en avgift ut på 250 kr som faktureras. Detta som ersättning för våra utlägg och vår förberedelsetid.

När du har skickat in din anmälan får du ett automatiskt kvitto. Du får så snart som möjligt också ett personligt mejl där vi meddelar om du fått plats på seminariet.

Frågor besvaras av Emelie Edin, emelie.edin@vontarbyran.org eller telefon 072-700 39 30