MALMÖ: Medskapande workshop om motivation i ideellt engagemang

Arrangör Volontärbyrån
Tid 2018-03-08 16:00
Bokning workshop 8/3
 

Vad är det som gör att 53% av Sveriges befolkning engagerar sig ideellt? Vad är det som motiverar dem?

Under denna medskapande workshop på två timmar ges du och din organisation tid att diskutera och reflektera över motivation i ideellt engagemang. Hur kan vi vi vår organisation skapa de bästa förutsättningarna för att volontärer ska trivas? Fokus för workshopen är erfarenhetsutbyte och gemensamma samtal utifrån ämnet motivation. Var med och skapa en inspirerande eftermiddag där du kan skapa nya kontakter och utbyta idéer med andra ideella organisationer!

Datum och tider

Torsdag 8 mars kl 16.00- 18.00

Plats
I centrala Malmö, adress meddelas i bekräftelse om plats på utbildningen.
Deltagare
: Ideella organisationer/föreningar/stiftelser/trossamfund med verksamhet i Skåne. Max två deltagare från varje organisation.

Kostnad: Kostnadsfri tack vare samverkan med KompetensCenter Idéburna Malmö och Malmö Ideella föreningars Paraplyorganisation samt ekonomiskt stöd av Kronprinsessan Margaretas Minnesfond.
Vad ingår? Vi bjuder på fika och utbildningsmaterial
Anmälan senast den 1 mars 2018. Om avanmälan efter detta datum så tas en avgift ut på 250 kr som faktureras. Detta som ersättning för våra utlägg och vår förberedelsetid.

När du har skickat in din anmälan får du ett automatiskt kvitto. Du får så snart som möjligt också ett personligt mejl där vi meddelar om du fått plats på seminariet.

Frågor besvaras av Emelie Edin, emelie.edin@vontarbyran.org eller telefon 072-700 39 30