Teaterkurs Sportlov Teater Fantasi Lekfullhet Saga Manus Spela Teater Karaktärer Improvisation Dieselverkstaden Hello Creative Erica Löfgren

FULLBOKAD! SPORTLOV! 3-dagars Teaterkurs för Erica Löfgren

Arrangör Hello Creative
Tid 2018-02-26 10:302018-02-28 15:30
Plats Markusplatsen 17, Sickla. Våning 3 i Dieselverkstaden., Stockholm
3-dagars Teaterkurs
900 kr

FULLBOKAD!
SPORTLOV! 3-dagars Teaterkurs med Erica Löfgren


Under tre dagar ges tillfället att få vara i teaterns lekfulla värld, där allt startade för mig som Teaterpedagog – nämligen på härliga Dieselverkstaden!

Temat för kursen är ”Saga blir till Verklighet”. Vi improviserar, gör roliga övningar, använder oss av rekvisita och kostym. Vi utforskar hur vi vill sätta en klassisk berättelse i ett modernt och verkligt sammanhang. Vi lära känna varandra, vår berättarteknik och karaktärer. Tredje dagen avslutas med att vi spelar vår moderna version, för varandra. Om gruppen tillsammans samtycker, så kommer vi redovisa vår berättelse, för familj och vänner, på en scen/lokal i Nacka eller Stockholm under slutet av vårterminen.

Hjärtligt Välkommen att få använda din fantasi, idérikedom och teaterlust i tre roliga dagar!

Kommande tre datum:
Måndag 26/2, kl.10:30-14:30, Dramasalen i Dieselverkstaden
Tisdag 27/2, kl. 11:30-15:30, Musik/Danssalen i Dieselverkstaden
Onsdag 28/2, kl. 10:30-14:30, Dramasalen i Dieselverkstaden
Vi tar paus för kortare lunch. Medtag matsäck.

Ålder: 11-13år. Inga förkunskaper krävs.
Deltagaravgift: 900kr. Anmälan är bindande, men ej personlig. Endast förbokning och ej drop-in. Välkomstbrev mejlas ut en vecka innan.
I samarbete med ABF.

Hjärtligt Välkommen för vidare info och frågor:
www.hellocreative.se eller contact@hellocreative.se

Be creative! Be unique! Be You!Erica Löfgren: är en frilansande skådespelerska, teaterpedagog, regissör och inspiratör med flera års erfarenhet i branschen. Hon fokuserar på att ge unga och vuxna en möjlighet att utveckla sin fantasi, improvisera, växa i sin identitet, samarbeta, lyssna och bli sedda. För fritid, skola, organisationer, institutioner och företag. Erica ingår även i samarbeten, där olikheter och konstformer får möta varandra och inspirera. Med humor, värme och glädje vill hon att alla ska få ta del av sitt kreativa rum och personliga utveckling, utefter sina egna förutsättningar och intresse