Välkommen till Luleå 23-24 februari

Arrangör Luleå kommun & Visit Luleå
Tid 2018-02-23 10:00
Plats Elite Stadshotellet, Luleå
Anmälan 23-24 feb
 

Var & när: Luleå, 23 - 24 februari 2018

Hur:

Fredag 23 feb, heldagsseminarium på Elite Stadshotellet Luleå med efterföljande middag på Villgot.
Registrering och kaffe från 10:00
Programstart 10:30

Lördag 24 feb, upptäck Luleå!
Tillsammans ser vi bland annat starten av Schaatsen Luleå KPN Grandprix 2018 och upplever Luleås fantastiska isbana med Explore Luleå. Ni behöver inte tänka på speciella kläder för aktiviteterna, det ordnar vi. Dagen avslutas med elitseriehockey (Luleå Hockey mot Växjö Lakers) och middag i Coop Norrbotten Arena.

Anmälan: Vi bjuder på samtliga aktiviteter och måltider som presenteras i programmet. Resa och hotell står du själv för.

Boka din resa och ditt boende till förmånliga priser via NEX Resebyrå, 0920-753 30 alt. nexgrupp@nex.se.
Uppge kod ”Besöksnäring” vid bokningstillfället.

Det händer mycket i Luleå. Du har säkert hört talas om Facebooks serverhallar, Luleås framgångsrika samarbete med Austin, utnämningen till årets tillväxtkommun 2015 och det spännande besökserbjudande som bland annat inkluderar den fina isbanan runt Luleå centrum. Vi har en hel del att vara stolta över. Och extra stolta är vi över den holländska skridskotävlingen Schaatsen Luleå KPN Grandprix, som har valt att förlägga sin tävling på isbanan den 24 februari 2018.

Nu vill vi bjuda hit dig för att uppleva tävlingsstarten tillsammans med oss. I anslutning till tävlingen arrangerar vi en konferens med fokus på besöksnäringen, för ett särskilt antal utvalda personer. Ambitionen är att inspirera, skapa nya samarbeten och nya givande nätverk.

Varmt välkommen!

Jenny Hellman, vd Visit Luleå
Niklas Nordström, kommunalråd Luleå


Vid frågor vänligen kontakta:
Sandra Erkki, projektledare
070-529 14 45 alt. sandra@meramedia.se