Ringsjönrunt 2/6 2018 Team Herbalife funktionärer och cyklister.

Arrangör Herbalife Team Sweden South
Plats Höör
Funktionär hela dagen
 
Cyklist
 

Välkomna till Team Herbalifes Ringsjönrunt engagemang.
För tredje året i rad finns vi som partner vid Ringsjönrunt. De båda tidigare åren har varit succéfulla, trevliga och givande. Vi finns på alla depåer med vår CR7 dricka och vi har ett stort gäng som cyklar i våra tröjor.

Vad vill Du göra i år? Cykla eller bemanna en depå?
Som cyklist slipper Du anmälningsavgiften på 450:-, den står Herbalife för, men som motprestation skänker alla cyklister minst 100:- till Herbalife Family Foundation. Betalas kontant vid vår registrering på plats.

När Du anmält Dig som cyklist här så kommer Du att få ett mail med instruktioner och koder som gör att Du själv bokar Din plats direkt på www.ringsjonrunt.se. Koden Du får gör att Du inte skall betala någon anmälningsavgift till Ringsjönrunt.

Efter loppen är det önskvärt att alla cyklister minglar runt i målområdet och på så sätt förstärker närvaron av vårt varumärke.

Nytt för i år är att vi kommer att ha ett informationstält dit vi hänvisar alla nyfikna. I tältet kan man prata, ställa frågor och fylla i intresseanmälan.

All övrig information kommer löpande på www.happening.se. Klicka på Ringsjönrunt i kalendern så kommer Du till infosidan.

Vi jobbar på att alla både funktionärer och cyklister även i år skall få en funktions T-shirt.

Har Du frågor så skriv till SoP@teamsyd.se