Creative SoulMagic Meditation Avslappning Personlig Utveckling Välmående Vägledning Intuition Mamita Sthlm kreativitet Chakran Energi

Creative SoulMagic - Näring för Själen! Februarimånad

Arrangör Hello Creative
Tid 2018-02-22 18:0019:30
Plats Mamita Sthlm, Vikingagatan 29, Vasastan, Stockholm, Stockholm
Creative SoulMagic - Näring för Själen!
250 kr
Gå 2 för 1 (en bokad plats = för två personer)
250 kr

Creative SoulMagic – Näring för själen!

Self Expression. Inner Wisdom. Joy & Empowerment.

För mig är Kreativitet vår Skaparkraft, Själen vår Inre Visdom och i samklang uppstår Magi!

Genom åren av min personliga utveckling, så har jag samlat ihop verktyg och nycklar som berikat mig, min kreativitet och mitt själsliga anspråk. Allt ifrån möte med mitt "Inre barn", färger och dofters påverkan, vägledande Guider, Änglar med mera. Varje dag, i den mån jag kan, så sätter jag egen tid i form av meditation, kort-läggning, yoga och kreativt skapande, i någon form. En kontinuitet som påverkat och förhöjt min intuition, känslighet och in-lyssning. Till följd har det gett mig möjligheten att hålla Egot i handen och Hjärtat i famnen.

Kanske går du på en liknande väg..? Kanske är du bara nyfiken..?

Idag finns det ett stort behov av att hitta sin sanning och vara sitt autentiska "Jag". Att inte påverkas av allt som pågår utanför oss och vår kontroll utan att hitta en stillhet och inre röst. Att sluta sitt inre krig och följa Hjärtat...

Jag ser det som hög tid att dela med mig av vad som stärkt mig och inspirera andra på vägen - det vi ger till oss själva, ger vi till världen. Vad vill Du ge..?

Upplägg:

En sammankomst för Hjärtat och Själen, där du får möjlighet att landa och andas. Varje tillfälle fokuseras kring ett tema, en röd tråd med bland annat vägledande meditation, avslappning, enklare yoga-övningar, inspiration och reflektion Du ger dig själv en stund av att lyssna inåt, möta ditt autentiska ”Jag” och skaparkraft. Där och Då kan vi få ingivelser, riktning och insikter. Där och Då uppstår Magi. Jag vägleder Dig på vägen - Men allt finns inom Dig.

Du investerar 250 kronor och då ingår te och tilltugg. Begränsat antal platser. De tre första som anmäler sig får också en "mini-reading" med vägledande kort, efter workshopens slut. Endast förbokning och ej drop-in. Din anmälan är bindande men ej personlig.

Kommande Tillfälle:

Torsdagen 22 februari 2018, kl.18:00-19:30/ Tema "Chakran & Din Energi", Mamita Sthlm, Vikingagatan 29, Vasastan

För vidare information, mejla till: contact@hellocreative.se eller besök hemsidan: www.hellocreative.se/inspirit

Hjärtligt Välkommen Önskar,


Erica & Hello Creative