FLAMENCO HÄSTSHOW & FESTMÅLTID

Arrangör Expo Spain
Tid 2018-04-14 17:00
Plats San Miguel de Salinas. Hipica Gilillo, other
FLAMENCO HÄSTSHOW & FESTMÅLTID
 

SHOW Flamenco & Hästuppvisning 14 april


FLAMENCO HÄSTSHOW! med efterföljande stor gemensam festmåltid!


Den 9 december genomfördes detta evenemang senast och vi hade det riktigt trevligt. Vi var ca 60 personer (mestadels skandinaver & spanjorer) som fick uppleva en helkväll med både hästshow, flamenco och en komplett middag. Showen ägde rum i San Miguel.


Detta blev väldigt uppskattat och nu väntar alltså ett nytt evenemang enligt följande...


Lördag den 14 april, med start kl. 17.00 så kör vi igång. Först ut blir välkomst Cava med tillbehör efter det börjar själva flamenco & hästshowen i lite olika moment och former. Därefter så serveras det delikatessbricka till förrätt och därefter mixgrill med potatisgratäng, med tillhörande drycker (öl, vin, alternativt alkoholfritt) efterrätt och kaffe, utomhus med apelsinodlingarna som omgivning, på uppdukade långbord. Efter maten kan mn själv prova att rida något varv  paddocken om man vill.


Det finns ingen direkt tid för avslutning, utan det får alla själva avgöra å känna efter när man är nöjd och dags för hemfärd. VI håller öppet så länge folket är kvar!


Kostnad: 42 euro/person och då ingår alltså ALLT på plats, med showen och hela måltiden. 2 drycker ingår, vill man ha mer kommer det finnas bar med bra priser. Barn 0-6 år gratis och 7-11 år 10 euro. betalas enl ök/påplats/faktura


Förbokning krävs biljetter kommer finnas tillgängliga på mässan i mars och flera andra ställen runt kusten.


Nu kör vi allesammans och vi lovar att detta kommer bli riktigt trevligt! Väl mött den 14 april!


Öppet för alla.