Se och bli sedd- ömsesidig respekt vid mötet med barn

Arrangör Maria Klein
Plats Västra Kyrkogatan 1, Umeå Sensus lokal, Umeå
Enkelbiljett
150 kr
Parbiljett
250 kr

Barn som "trotsar", skriker och får utbrott är utmanande för oss vuxna. Vad är det barnet försöker förmedla till dig? Hur kan du påverka situationen? Hur kan dina utmaningar bli till möjligheter?

Vill du växa tillsammans med det barn du möter? Vill du att både du och det barn du möter ska bli sedda, hörda, bekräftade, respekterade och tagna på allvar? Vill du möta barn utifrån ömsesidig respekt?

Då är du varmt välkommen till föreläsningen. 

Målet med föreläsningen är att både barn och förälder ska känna sig sedd, hörd, bekräftad, respekterad och tagen på allvar genom ömsesidig respekt. Det krävs mod att växa som förälder. Jag delar på ett öppenhjärligt sätt med mig av mina egna "misstag" och insikter.

Föreläsningen riktar sig till föräldrar men passar även för mor-farföräldrar, pedagoger och andra som möter barn. Då ömsesidig respekt är i fokus förmedlas inga belönings- eller bestraffningssystem. 

Biljettpriset är 150 kr per person. Då jag gärna uppmuntrar flera att gå tillsammans går ni två stycken för 250 kr, välj parbiljett. Priserna är inklusive moms för privatpersoner. info@mariaklein.se

Biljetten är inte återbetalningsbar men kan överlåtas till annan i det fall du har förhinder. Av hänsyn till övriga deltagare och då föreläsningen innehåller höga ljud vill jag att du lämnar ditt barn hemma. 

Kaffe/thé med liten kaka serveras i pausen. 

Vi ses! 

Vill du läsa mer om vem jag är? http://www.mariaklein.se/