Yoga med hjärtat och upptäck vem du är. En weekend med närvaro

Arrangör The Heart of Yoga, Academy.
Tid 2018-03-29 07:302018-04-01 16:30
Plats Mamita Sthlm, Vikingagatan 29., Stockholm

Eventet stängt för nya bokningar

Yoga med hjärtat och upptäck vem du är. 

Denna helg kommer att sträcka sig över påskhelgen. Dagar som är väldigt mycket i närvaro för mig och väldigt mycket hjärta. Så det känns faktiskt så bra att min första kurs efter min " Wisdom and Meditation teacher training" som är klar den 11 mars, kommer att hållas just över dessa dagar. 

Jag har själv märkt hur mycket jag har påverkats av min kurs som jag nu går och jag har många nya redskap redan nu. Jag vill också fördjupa mina kurser och lägga dom på en ny nivå. Mina kurser och retreats kommer fortfarande vara väldigt " Malin" så de är unika på så sätt. Men denna gång med mer kunskap som jag själv har funnit genom min egen utbildning och i det jag har funnit om mig själv genom resans gång. Så denna kurs andas detta. 

Dagarna kommer se ut så här:

29 / 3 Skärtorsdagen
07.00 Mamita öppnar. Det kommer finnas te och citronvatten färdigt för den som vill ha. 
07.30-9.15 Yoga och guidad meditation
Vi lägger vår intension för dagen. Yogan kommer att vara lugn Hatha yoga med guidad meditation i slutet och mantra. Ni kommer få de mantra som ska sjungas under kursen efter det att ni har anmält er. 

9.30-10.30 Frukost.
En vegetarisk frukost kommer att serveras på Mamitas buffé bord. 

10.30- 12-30 Workshop
Frihet. Vad är frihet? Att vara den vi är.. Att våga stå upp för den du är.. Att våga följa sitt hjärta och sin dröm... Är vi låsta av vårt förflutnas förväntan som vi programmerades med som barn eller kan vi möta livet här och nu precis som det är? Hur kan vi bli fria det som låser in oss i särskilda mönster och beteenden? Jag har några redskap jag använder som jag delar med er.

12.30-14.30 Lunch. 
Var och en ger sig ut på stan och tar en lunch som passar dom. Även en promenad för att få lite frisk luft kan vara skönt. ;-) 

14.30-16.30 Dynamisk Fitness/Yoga övningar och avslutande guidad meditation. 

30/3 Långfredagen
Schema som ovan förutom dagens tema.

10.30- 12-30 Workshop
Vi samtalar om vad antaganden gör med oss i vår vardag. Hur vi undviker dom för att få frid i sinnet. Är vi offer eller är vi krigare av frid? Våra tankar ställer verkligen till det för oss och vi behöver hjälpa att se vad som verkligen är sant och inte bland våra tankar. Jag ÄLSKAR detta ämne! 

31/3 Påskafton
Schema som ovan förutom dagens tema. 

10.30-12.30 Workshop 
Vi samtalar om varför vi gör andras ageranden så personligt riktande mot oss själva. Hur vi lättare låter andra ta ansvar över sitt liv och vi fortsätter med vårt. Hur vi inte låter det " fastna" på oss. Hur kan vi i olika situationer i vår vardag snabbt göra val som gör att vi inte påverkas av andras energier? Verktyg, övningar och tankar. 

1/4 Påskdagen

Schema som ovan förutom dagens tema.

10.30-12.30
Meditation. Vad är egentligen det? Hur kan det påverka våra liv till det bättre? Vi går igenom de tidigare dagarnas workshop och vad vi kommit fram till. Vi kommer att göra enklare meditationer och mer djupgående så denna dag är det bra om ni tar med er någon extra kudde att sitta eller ligga på. 

14.30-16.30 Avslutande intension, yoga och guidad meditation. 

Pris: 3880:-
I detta ingår:
24 timmar yoga, meditation och samtal.
Frukost x 4 dagar.
Te, frukt, citronvatten och nötter serveras dagligen. 
Hyra av yogamattor,filtar och props på Mamita.
Malins första yogabok. Om du redan har den kan det vara en fin gåva att ge till någon som du känner behöver den.  


Denna helg är planerad utifrån mina egna önskningar som yoga elev. Så min önskan är att ni ska få en helg så som jag själv önskade att en sådan helg skulle vara. En djupgående weekend med hjärta och närvaro.
Hoppas vi ses! 

Namaste, Malin