Rekryteringsmässa 14 mars 2018

Arrangör Utbildning Nord - Koulutus Nord
Tid 2018-03-14 10:00
Plats Utbildning Nord, Skolvägen 12 Övertorneå
Boka plats till rekryteringsmässan
 

Utbildning Nord i Övertorneå i samarbete med Arbetsförmedlingen arrangerar för första gången en egen rekryteringsmässa den 14 mars 2018. Vi vill bjuda in just ditt företag som är verksam inom en av de branscher där vi utbildar arbetskraft, då vi tror att vi kan hjälpa dig att hitta den kompetens du söker på kort och lång sikt.

På mässan får du som arbetsgivare bl.a:
En unik möjlighet att träffa studerande från Sverige, Norge och Finland som vill träffa dig för att prata om möjlighet till jobb och praktik.
Träffa våra yrkeslärare och se hur vi bedriver våra yrkesutbildningar.
Möjlighet till dialog med oss som utbildningsanordnare och arbetsförmedlingsrepresentanter från tre länder om hur vi tillsammans bäst ska kunna matcha våra studerande till den kompetens som ni efterfrågar.
Program
Vi öppnar utställningslokalen klockan 09.00 för utställarna för iordningställande av infobord och mingel. Rekryteringsmässan är     öppen mellan klockan 10.00 -12.00. På eftermiddagen efter lunch, som vi bjuder på, kommer du/ni ha möjlighet att få en specialvisning av just den yrkesutbildning som är intressant för din verksamhet. Mässan arrangerar vi i våra egna lokaler i Övertorneå på Skolvägen 12. 
Vi tillhandahåller ett rektangulärt bord.
Missa inte möjligheten till härliga möten med våra, vid tidpunkten ca 300 studerande, våra yrkeslärare och arbetsförmedlare från tre länder.
Anmäl dig så snart som möjligt men senast 10 januari, så att vi vet vilka som kommer och kan planera resten.
För mer information kan du kontakta Iiris Matela på mobil +46 722 278 967 eller Katja Nilsson på +46 927 751 61
Du når någon av oss i arrangörsgruppen även via e-post: jobbmassan@utbnord.se