Retreat och andlig tempelresa till Toscana

Arrangör Mediumskolan HB
Tid 2018-10-07 19:002018-10-14 00:00
Plats Toscana Pundarika, gothenburg
Tempelresa anmälan
3450 kr
rest pris Tempelresa
10000 kr
Delbetalning efter anmälning
5000 kr
sista delbetalningen
5000 kr
Buss till templet tur och retur
500 kr
reunion anmäl
2000 kr

Retreat och andlig resa till Toscana
7-14 okt
Som helande medium ser du vart energin går i kroppen. Vi lär ut hur du får kontakt med andliga hjälpare och healers i andevärlden. Vi lär ut hur du själv kan se in i kroppen och intuitivt förstå vad den säger. På denna dimension av läkning handlar det om energier och frekvensuppbyggande krafter. Vi lär ut om läkande tankar och hur du själv kan påverka ditt liv och din kropps läkning. Vi lär ut hur du sedan kan hjälpa andra med dina utvecklade förmågor. Det handlar om att ta ett nytt steg i din utveckling. Att höja din frekvens och din medvetenhet. 
Vi är ett team på 4 kvinnor som kommer arbeta med dina förmågor till det absolut mest kraftfulla av dig växt fram. Annelie som arbetar med din personliga utveckling, lösa blockeringar och din kvinnligt helande kraft. Gudinnan i dig. Lisa och Carina som arbetar med att utbilda dig inom helande och mediala förmågor. Christine som gör yoga sessions med oss varje morgon. 

 Det finns en plats i Italien som väntar på dig. Platsen har tidigare varit ett buddistiskt tempel, men ägs av shamaner idag. Platsen ligger i ett naturreservat som omges av promenadstigar. Natur som utvecklar dina sinnen med olika aromer, en helig vattenkälla, vildmarksbad, en rykande varm jacuzzi förbereds varje kväll. Maten du kommer att äta är vegetarisk, vegan, ekologisk mat från gårdarna runt omkring. Hälsosam och fylld av kraft för kropp och själ. Workshops i Healing, självläkning, Intuition, medial kommunikation, kvinnlig gudinnekraft, frigörande dans, yoga, meditation mm.

Tänk om varje dag under en hel vecka kunde se ut så här:
7.30 Morgon yoga 
9.00 Frukost
10.00 Workshop mediala övningar meditation

12.00 lunch
3 tim ledig tid för att vandra besöka vattenfall, heliga platser "grid"få varm oljemassage, behandlingar, sittningar eller sova. 


14.13 frukt och te stund innan starten.
15.00 Workshop och Gudinnekraft


Middag
Övriga aktiviteter med t.ex shamansk trumresa för att sammankoppla dig med naturen, djuren och dina vägledare. Om väder tillåter tar vi oss till en helig plats där vi tillbringar 3-4 timmar en stjärnklar kväll. 
Helande mediumet Lisa och Carina kanaliserar i trans - läkning från helande dimensioner och uppgradering av energi.

Choklad yoga är en ceremoniell kraftfull yoga. 
Utflykt till havet, marknad och vingård

Filosofiska magiska samtal. Möten med människor som du längtat efter att möta utan att du vet om det. 

Resan är vacker och fylld av familjär kärlek. Mycket healing och läkning i själen, både från platsen och inifrån dig själv på resan. Varmt välkommen att resa med oss. 

Info om betalning: 
Vill du delbetala på 3 ggr går detta bra. Slut datum för delbetalning är 15 sept 2018. 
Vill du betala allt på en gång betalar du först anmälningsavgiften som är obligatorisk. Sedan restbetalning. 
Det som ingår i denna resa för 13450:- är
Rum i lägenhet, maten, workshops med Lisa, Carina, Annelie och yoga med Christine. 
Det du får boka på plats är:
Medial sittning med lärare, dearmorering, healing, yoga konsultation, utflykt, kvälls event. 
När du bokar anser vi att vegetarisk kost är standard men om du har matallergier kan en extra kostnad tillkomma från restaurangen. Maila oss detta. 
Vad gäller reseförsäkring ber vi dig att teckna en sådan själv från ditt försäkringsbolag. 
Anmälningsavgift återbetalas ej och fyra veckor innan avresa gäller fullpris. Din reseförsäkring täcker kostnaderna vid sjukdom. 
Mediumskolan HB
OBS
Flygresan bokas och betalas av dig själv för bästa pris, till  Pisa tur och retur 7-14 okt. Behöver du vår hjälp med bokningen kommer vi att lägga på en summa av 500:- för hanteringen av detta utöver kostnaden för flygresan. Då åker du med oss i gruppen från Göteborg till Pisa. 
Vi möter upp dig på flygplatsen i Pisa
Bussar väntar kl 19.30 till en kostnad av 500 tur och retur. Vill du hyra bil kan du själv ansvara för detta vill du boka buss gå in och boka detta på vår länk här.

Du kan smsa för mera info till lisa
0709397096, så ringer hon upp dig.