Att se och bli sedd

Arrangör Maria Klein
Tid 2017-12-06 18:3020:30
Plats Carinas Kök Stadsgården 10, Stockholm
Enkelbiljett
245 kr
Parbiljett
450 kr
Kompisbiljett
800 kr

Barn som trotsar, skriker och får utbrott är utmanande för oss vuxna. Vad är det barnet försöker förmedla till dig? Hur kan du påverka situationen? Hur kan dina utmaningar bli till möjligheter?

Vill du växa tillsammans med de barn du möter? Vill du att både du och det barn du möter ska bli sedda, hörda, bekräftade, respekterade och tagna på allvar? Vill du möta barn utifrån ömsesidig respekt?

Målet med föreläsningen är att både barn och förälder ska känna sig sedd, hörd, bekräftad, respekterad och tagen på allvar genom ömsesidig respekt. Det krävs mod att växa som förälder. Jag delar på ett öppenhjärligt sätt med mig av mina egna "misstag" och insikter.

Föreläsningen riktar sig till föräldrar men passar även för mor-farföräldrar, pedagoger och andra som möter barn. Då ömsesidig respekt är i fokus förmedlas inga belönings- eller bestraffningssystem. 

Biljettpriset är 295 kr per person. Då jag gärna uppmuntrar flera att gå tillsammans går ni två stycken för 500 kr, välj parbiljett. Vid fyra eller fler kontakta mig för biljettpris. info@mariaklein.se

Om du köper biljett innan den 24 november får du 50 kr rabatt per biljett, Välj boka-tidigt-enkelbiljett eller boka-tidigt-parbiljett. Priserna är inklusive moms för privatpersoner. 

Kaffe/thé med liten kaka serveras mellan 18.00-18.30. 

Då föreläsningen hålls på en plats, Carinas kök, där portkod och hiss behöver användas rekommenderar jag att ni kommer i tid för att inte missa något. Föreläsningen startar 18.30. Vid behov av förstärkt ljud, mick och högtalare, får du meddela mig innan den 1 december så att jag kan ordna det. 

Biljetten är inte återbetalningsbar men kan överlåtas till annan i det fall du har förhinder. 

Ni är varmt välkomna!

Av hänsyn till övriga deltagare vill jag att du lämnar barn och bebisar hemma.  


 Vill du läsa mer om vem jag är? http://www.mariaklein.se/