12 feb, 2018: Maximera din vinst! – Kraftfulla tips för småföretagare

Arrangör Mari Zimmerman, Veronika Ericsson & Maria Lindén
Tid 2018-02-12 18:3021:00
Plats Västmannagatan 9 (Norra Bantorget), Stockholm
Mån 12 feb, 2018: Maximera din vinst! – Kraftfulla tips för småföretagare
150 kr

*** Måndag 12 februari, 2018. ***
MAXIMERA DIN VINST! - KRAFTFULLA TIPS FÖR SMÅFÖRETAGARE

Under denna kväll får du ta del av tre spännande, inspirerande och värdeskapande föreläsningar. Detta passar dig som är småföretagare med intentionen att växa och samtidigt må strålande! Du kommer att lära dig hur du optimerar både din ekonomi, sinnet och din hälsa.

Föreläsningarna heter:
* Skippa ångest över redovisning & bokföring - Så får du till företagets ekonomi.
* Så byter du stress & låg energi, mot hälsokraft & effektivitet"
* Sluta begränsa Dig - De 3 grundpelarna för framgång genom mod & autenticitet.

Lokalen för eventet ligger centralt i Stockholm och du får under kvällen också möjlighet att nätverka, fika och knyta värdefulla kontakter. 

ANMÄLAN: Obs! Antalet platser är begränsade.
Säkra din plats via Simple Signup.

Jättevarmt välkommen hälsar 
/ Mari Zimmerman, Veronika Ericsson och Maria Lindén.

-----
OM KVÄLLENS FÖRELÄSNINGAR

*****Ekonomi***** 
"SKIPPA ÅNGEST ÖVER REDOVISNING & BOKFÖRING - SÅ FÅR DU TILL FÖRETAGETS EKONOMI" 
Veronika delar med sig av handfasta tips och råd för att få till det med bokföring, redovisning och ekonomi. Du får exempel på hur du ska tänka när du som småföretagare tar ut lön och utdelning, vad som gäller för semester och hur du kan dra ner på kostnad för redovisning genom att digitalisera.
Om Veronika Ericsson (Outside The Box AB)
Låt oss nämna att detta är kvinnan som ersattes av fyra personer när hon sa upp sig och valde att driva eget bolag. Många års erfarenhet av arbete med redovisning och löner. Brinner för att hjälpa småföretagare med deras redovisning och rådgivning i hur de kan optimera uttagen ur sina företag. Detta samt att hjälpa små till medelstora bolag att kostnadseffektivisera & kvalitetssäkra lönehantering.***** Hälsa *****
"SÅ BYTER DU STRESS & LÅG ENERGI MOT HÄLSOKRAFT & EFFEKTIVITET" 
Genom att ta hand om din hälsa kan du frigöra energi och få ännu mer gjort! Mari ger dig nycklarna som hjälper dig att få ihop livspusslet, skapa balans och optimera din hälsa. - Hälsa på ett enkelt sätt i vardagen. 
.
Om Mari Zimmerman (Leva friskvård och Affärsutveckling)
Mari bytte sitt trygga och välavlönade arbete mot livet som entreprenör genom att successivt bygga upp en egen verksamhet inom hälsa och skönhet. Så småningom började hon hjälpa andra att göra likadant. Hon har nu ett stort team som hon coachar. Hon ligger på topplistorna i sin bransch, är anlitad som konferencier, föreläser för blivande företagare, inspirerar med tips och trix hur du hittar din drivkraft och håller fokus.
Allt detta tillsammans med ett välmående i vardagen*** Meningsfullhet ***
"SLUTA BEGRÄNSA DIG - DE 3 GRUNDPELARNA FÖR FRAMGÅNG GENOM MOD & AUTENTICITET" 
Maria förser dig med insikter, tips och verktyg, samt en metod som hjälper dig att uppnå mål, förverkliga drömmar och lyckas med dina satsningar genom att tillvarata kraften från både sinne, kropp och själ. 
.
Om Maria Lindén 
Föreläsare inom personligt ledarskap och hälsa, författare till boken Livsledarskap samt aktuell med den nya boken #HigherCallingBusiness. Har tidigare jobbat som chef inom CSR, drivit kommunikationsbyrå och grundat ett prisbelönt utbildningsprojekt. Tidigare utsedd till en av landets mest spännande unga förmågor. Sedan ett par år tillbaka driver hon företaget Kispira Livscenter AB med kurser och events inom ledarskap och hälsa. 


---

Mån 12 feb, 2018, kl.18:30 - 21:00 (2,5 h)

PRIS: 
150 kr 

ANMÄLAN: 
Säkra din plats via Simple Signup. 
Obs! Antalet platser är begränsade.

PLATS: 
Västmannagatan 9, Norra Bantorget, Stockholm. 

KONTAKT
maria@marialinden.se