Creative Woman - online!

Arrangör Maria Stadell
Tid 2018-01-23 18:30
Plats Online, Online
Creative Woman Online - anmälningsavgift
500 kr

BONUS! Anmäl dig innan årets slut och få 400kr rabatt, ange rabattkod: nyår


Det här är en kurs för dig som vill komma i kontakt med kärnan av det som är du och lära dig att lyssna på din inre röst, en kurs för dig som vill ta steget att förverkliga dina drömmar & visioner, som vill omge dig med andra kreativa & inspirerande människor och ge dig själv en extra skjuts. Den här kursen handlar om att lära känna ditt mjuka inre flöde och utifrån det skapa det liv du längtar efter.


Du kan applicera kursen på ditt liv, ditt företag, eller både och. Det är inte ett måste att du är egen företagare eller vill bli. Det som behövs är en nyfikenhet på att utforska livet djupare - utifrån Dig själv och ditt inre. 


Hitta in till ditt unika mjuka flöde

Ta ditt liv/ditt företag till nästa steg

Förverkliga dina drömmar & visioner 

Börja manifestera och ge uttryck från ditt inre 


KURSEN ÄR UPPDELAD I FYRA TEMAN:


1. YOUR SOUL: Den där rösten inom dig, vad vill den säga egentligen? Jag lär dig identifiera din längtan så du kan börja skapa ditt liv/ditt företag utifrån det. Små steg mot stor förändring.


2. DIN VIBE: Vad är viktigt för dig? Vad kännetecknar den du är? Skapa ditt personliga varumärke genom att utforska vem du är/vad du vill stå för/vad du vill skapa - hitta din vibe.


3. VISIONBOARD: Sitter du fast i din vardag och längtar efter något annat? Konkretisera din längtan med en vision board (vision board = en skiss över det du vill skapa kopplat till din inre röst)


4. MANIFESTERA: Hur gör man då? Alla drömmar behöver handling. I kursen tar du stegen som för dig närmare dina drömmar & visioner. Genom struktur & planering kommer du vidare. 


UPPLÄGGET: 

 • Programmet pågår under 1 månad
 • 4 träffar på onsdagar kl 18.30-20.00, där alla deltagare möts 
 • Vi möts online via Skype, (information om Skype fås vid kursstart). 
 • Du blir inbjuden till en sluten vip FB-grupp där du kan dela frågor/insikter under kursens gång 
 • För att få ut det mesta av kursen rekommenderas att vara med på alla tillfällen


CIRKLARNA INNEHÅLLER: 

 • Sharing (du kommer att få dela vart du befinner dig)  
 • Varje onlinetillfälle har ett tema som Maria delar med sig av (enligt ovan)
 • Kreativa uppdrag mellan gångerna 
 • Vackert space online lett av Maria 
 • Du tilldelas en vision partner (VP) som du stämmer av med mellan gångerna 
 • Ett öppet rum för inspiration, utbyte av idéer, erfarenheter och känslor


ANMÄLAN 

Kursen kostar 1600kr inkl moms, du betalar 500 kr vid anmälan. 


 1. Följ betallänken och anmäl dig, du betalar 500kr vid anmälan (ej återbetalningsbar), resterande summa veckan innan kursstart.
 2. Klicka ja på Facebook och bjud gärna in dina vänner. 


För att skapa och behålla en personlig och intim stämning i gruppen är antalet platser begränsat till 12.  KURSTILLFÄLLEN: 

Tid: 18.30 – 20.00


tisdag 23 januari

tisdag 30 januari

tisdag 6 februari

tisdag 13 februariOM MARIA

Jag tror på ett skapande som kommer inifrån, från själen - om vi lyssnar på det kommer vi att kunna skapa oss en tillvaro som känns lustfylld att vara i. 


Jag vägleder kvinnor hur de kan lyssna på sin inre röst och utifrån den skapa det liv de längtar efter. Jag leder sessioner, kurser och workshops på temat Creative Flow. På vintern packar jag väskan och förflyttar kontoret till antingen Bali eller Thailand. Jag älskar att leva ur det mjuka inre flödet och vill inspirera andra att hitta sitt eget unika flöde. 


Jag startade som projektledare inom eventbranschen. Jag är van att driva både stora och små projekt. Sadlade om, flyttade till Stockholm och startade mitt egna företag 2012, där jag till att börja med utbildade mig till Feng Shui konsult, startade Sveriges första onlineprogram i rensa i röran, iBeautify! Grundaren till ett av Stockholms första raw food caféer, Sthlm Raw, där jag samlade startkapitalet via crowdfunding och fick ihop 350 000kr på 5 dagar. Min partner Marina, hittade jag på Instagram, vi sålde caféet för att bege oss ut på nya äventyr 2016. Författare till boken Raw Fika - Bonnier ringde mig och Marina en dag, de hade följt oss på Instagram och ville göra en bok med oss, ja tack gärna sa vi! Släppte Raw Konditorn, ett onlineprogram där jag ger alla mina bästa tips på hur du kan baka smarriga raw tårtor.


Läs mer på www.mariastadell.se


KONTAKT 

hej@mariastadell.se

070-365 37 06