NATURENS APOTEK

Arrangör Rackarungens
Tid 2018-02-24 13:00
Plats Växthuset, Överjärva Gård, Solna

Eventet stängt för nya bokningar

Under denna workshop går vi igenom olika beredningsmetoder för att utvinna välgörande ämnen ur växter! Lär dig att bereda din egen örtmedicin och ta del av de kloka gummornas kunskap om naturens hemligheter.

Du får tillverka din egen örtmedicin som du får ta med dig hem tillsammans med recepthäfte och information. Jag har även med mig olika örttinkturer och elixir som du får smaka på tillsammans med frökex och ett värmande örtte.

Detta är en annorlunda och stämningsfull upplevelse i naturskön miljö på Överjärva Gård i Solna. Ta gärna med anteckningsblock och penna.

Vid kurstillfället finns möjlighet att testa och köpa samtliga produkter ur Rackarungens ekologiska och skonsamma hudvårdsserie. Det finns även bivaxljus, stumpastakar och lite annat till försäljning.

*******************************************************************************

KURSLEDAREN
Kursen hålls av Emma Kronborg, utbildad hudvårdsterapeut och pedagog och verksamhetsägare på Rackarungens. Inga förkunskaper krävs.

I kursavgiften ingår alla råvaror och allt material som behövs, recepthäfte med information och självklart får du med dina egengjorda produkter hem. 


VÄGBESKRIVNING
Ta pendeltåget till Ulriksdal. Sväng höger efter trapporna från perrongen så att du har ett vitt nybyggt hus som det står Johnsson & Johnsson på, på din högra sida.
Sväng sedan första till vänster och följ vägen en bit tills du har ett rött trähus framför dig. Fortsätt rakt på asfaltsvägen med tågspåren på vänster sida. Lite längre fram ligger Ulriksdals Golf med en brun byggnad på höger sida.
Överjärva gård ligger på vänster sida så håll vänster när du kommer till anslagstavlan och följ vägen mellan de röda trästugorna så kommer du fram till ett vitt stenhus med röda dörrar där kursen äger rum.

BOKNINGSVILLKOR
Kursledaren förbehåller sig rätten att ställa in en kurs eller event vid för litet antal deltagare. Vid inställd kurs/event återbetalas hela kursavgiften.

Kursledaren följer distans- och hemförsäljningslagen (2005:59) när det gäller ångerrätt. Förutom vad gäller fristen för ångerrätt är anmälan bindande. Vid avbokning samma dag som kursstart, debiteras hela kursavgiften.