workshop MoonMagic Meditation Mamitasthlm vägledning Personlig utveckling

MoonMagic

Arrangör Hello Creative & Stilla Tankar
Tid 2017-11-05 10:0011:30
Plats Mamita Sthlm, Vikingagatan 29, Vasastan, Stockholm
MoonMagic
360 kr

💫MoonMagic💫
Upplev en stund med oss i månens tecken! Vi firar fullmånen genom att samlas i meditation och olika övningar för att rensa energi och fylla på med ny. Temat för dagen är "Rädsla". När vi ger oss tid och plats att synliggöra rädslan, så ger vi oss själva utrymme att släppa taget och öppna upp för det som ger oss livskraft och näring. Vi avslutar samlingen med ett Ängla-kort för gruppen och vad dess intentioner ger just Dig. Varje deltagare får också möjlighet att på egen intuition välja månadens budskap från kvällens kort.

Sammankomsten leds vanligtvis av Erica Löfgren och Maria Forslund, som tillsammans varit på ett antal måncermonier genom åren. Nu är det dags för dem att guida just Dig genom det som är unikt för just Dem. Eventuellt kommer Maria vara bortrest, men tillfället ger dig ändå möjligheten att få uppleva:

M ~ editation
A ~ ffirmation
G ~ rounding
 I ~ ntention
C ~ learingDu investerar 360 kronor och då ingår te och tilltugg. 
De tre första som anmäler sig får också en mini-reading av Erica med Ängla-kort.Datum: 5 november
Tid: 10:00-11:30
Plats: Mamita Sthlm, Vikingagatan 29, Vasastan. Stockholm
Din anmälan är bindande men ej personlig Önskar man en fördjupad session, vid ett annat tillfälle så kan man boka in det via e-post (och får då ett förmånligt pris)Moon&Sun-Talk med Maria: Vi samtalar om det som pockar på i ditt liv just nu. Det kan vara en sorg eller kanske en längtan efter att börja meditera och få hjälp med rätt verktyg. Det kan vara en relation eller situation som du vill se klarare på. Bara du vet.
Kontakt: stillatankar@gmail.com

Creative InSpirit med Erica: En timmes session i vägledande kortsamtal, meditation och healing. Fördjupa din relation med din intuition, få guidning, och möta din skaparkraft.
Kontakt: contact@hellocreative.se

Hjärtligt Välkommen Önskar,
Erica och Maria