Veganmat är inte krångligt - Mattias Kristiansson från matmagasinet Vego!

Arrangör In the Pink
Tid 2017-10-18 18:3020:00
Plats Rälsplatsen 3 - I Glasvasen vid Centralstationen, malmo
Föreläsning
200 kr
Kikärtsgryta toppad med grönkålsslaw, rostade cashewnötter, groddar och koriander
115 kr

Nu får du möjlighet att inspireras av Mattias Kristiansson, grundare av matmagasinet Vego!

Onsdagen den 18 oktober kl 18.30-20.00 kommer Mattias till In the Pink och berättar om sina första stapplande steg in i vegovärlden, om hur han gick från att äta tokmycket kött till att bli vegan över en natt. Han ger tips på hur du prova nya rätter, hur du kan experimentera i köket och ger dig en inblick i att det behöver inte vara så svårt eller krångligt att laga veganmat.

Han pratar även om hur han nu jobbar för att fler ska ta steget över till den gröna sidan. “Allt jag gör handlar om att inspirera fler att skära ner på kött, mjölk och ägg för att upptäcka en ny, fantastisk grön värld med fler smaker, konsistenser och tillagningsmetoder än du kan drömma om.”

Passa på och njut av en god veganmiddag till priset om 115 SEK innan föreläsningen; kvällen till äran serverar vi en kikärtsgryta toppad med grönkålsslaw, rostade cashewnötter, groddar och koriander inspirerade från Mattias kokbok ” Välkommen till Vegoriket”.

Föreläsningen kostar 200 SEK och i priset ingår kaffe.

Antal platser är begränsade och anmälan är bindande.

Välkomna!