500 timmar RAW

Arrangör RAW Lifestyle Sweden
500 timmar RAW JULRABATT (ord.700 kr)
500 kr

500 timmar RAW JULERBJUDANDE till 24/12

Den nya tidens mat! Ändra dina vanor och kickstarta din hälsoresa på 500 timmar (21 dagar). Nästa gemensamma startdatum: 7 januari 2019 (men du kan välja att börja precis när du själv vill).

Känner du ett behov av mer energi, större fokus, bättre sömn, psykiskt välmående, eller friskare hy? En övergång till mer Raw Food kan lösa många av dina problem på kort tid!
Vårt mål är att göra det möjligt för ALLA att äta mer rawfood, året runt. Oavsett ålder, inkomst och familjesituation.
I vårt  paket 500 timmar RAW, får du allt du behöver för att komma igång och fortsätta ett hållbart sätt att äta, för både dig och planeten. Raw Food kan ge dig en högre energinivå, ett gladare humör, rosigare hy, klarare blick, mer balanserad mage, tarm och vikt, mm mm. Många får dessutom bättre syn, lägre blodtryck, stabilare blodsocker och bättre sömn. En välbalanserad Raw Food kost kan även dämpa kroppens inflammationer, som ofta leder till olika sjukdomar.


Studier har tydligt visat att man lättare gör en förändring om man har stöd ifrån en grupp av människor eller en coach. Om du väljer att göra dina 500 timmar tillsammans med oss, så får du den hjälp du behöver om du kör fast, tycker det känns svårt, eller är nära att ge upp. Nästa startdatum är den 7/1 2019. 

Detta ingår:

*Måltidsschema med ca 5 mål/dag i 21 dagar.

*Recept för 500 timmar med rawfood.

*Tips på inköpsställen.

*Tillgång till vårt community på Facebook, där du får tips, råd och coachning under detoxveckorna. Dela och ta del av erfarenheter, recept, matbilder, mm.

*Gratis rådgivning under dina tre veckor, om du startar den 7/1.

”Jag blev piggare och lättare i kroppen (minus flera kilo), fick bättre syn, mera originalfärg i håret och upplevde större uthållighet. Efter 21 dagar ville jag inte släppa det vinnande konceptet så jag tog en 100%-ig månad till. 
Idag äter jag 95+ % RawFood. Det känns som ett genuint fritt val och jag har verkligen hittat hur jag vill äta. Det finns verkligen ett "före" och ett ”efter” hösten 2017 för min mathållning. Utan att ha satsat fullt under en längre tid, minst tre veckor, hade det aldrig gått. Jag rekommenderar alla och ta den unika chans som 500 timmar RAW ger alla som testar.”
Gösta Tingström


"Jag upplevde att jag mådde bättre och mindre värk i kroppen men framförallt kände jag mej lätt i kroppen... Jag kan verkligen rekommendera detta och jag tror det är absolut bästa sättet att prova på denna kost." 
Jesper Anden

"Såååå Tacksam! För första gången i mitt liv.....räknar jag inte kalorier och DET är STORT för mig som har gått igenom alla ätstörningar som finns. När jag läste att ni skrev - ÄT HUR MKT DU VILL, så började jag gråta av Tacksamhet......och jag tror att det är därför det är och känns Sååååå enkelt.....Känner mig nu HEL o mat är min näring, inte min fiende!    
Det är STORT för mig, ....huge! Yabba-da-ba-dooo! "
Kristina

"Om du vill må bättre och få mer energi, så kan jag varmt rekommendera kursen 500 timmar RAW med Johan och Maria." Anita Carlsson

Beställ ditt paket senast på julafton, för att få specialpriset 500 kr (ord. 790 kr).