500 timmar RAW

Arrangör Raw lifestyle Sweden
500 timmar RAW
590 kr500 timmar RAW 


Extra julklappserbjudande t.o.m. 24/12!


Den nya tidens mat! Ändra dina vanor och kickstarta din hälsoresa på 500 timmar (21 dagar). Nästa gemensamma start: 15 januari 2018


Känner du ett behov av mer energi, större fokus, bättre sömn eller friskare hy? En övergång till mer rawfood kan lösa många av dina problem på kort tid!


Vårt mål är att göra det möjligt för ALLA att äta mer rawfood, året runt. Oavsett ålder, inkomst och familjesituation.


I vårt  paket 500 timmar RAW, får du allt du behöver för att komma igång och fortsätta ett hållbart sätt att äta, för både dig och planeten. Vi garanterar en högre energinivå, ett gladare humör, rosigare hy, klarare blick, mer balanserad mage, tarm och vikt, mm mm. Många får dessutom bättre syn, lägre blodtryck, stabilare blodsocker och bättre sömn. En välbalanserad rawfood kost kan även dämpa kroppens inflammationer, som ofta leder till olika sjukdomar.


Studier har tydligt visat att man lättare gör en förändring om man har stöd ifrån en grupp av människor eller en coach. Om du väljer att göra dina 500 timmar tillsammans med oss, så får du den hjälp du behöver om du kör fast, tycker det känns svårt, eller är nära att ge upp. Nästa start är den 15/1 2018. Anmäl dig före julafton, så får du 30% rabatt och en gratis privatkonsultation via skype eller telefon!


Detta ingår:  • Måltidsschema med ca 5 mål/dag i 21 dagar.

  • Recept för 500 timmar med rawfood (Värde 850 kr)

  • 10% Rabatt på provtagningar hos Werlabs.


  • Extra: Tillgång till facebookgrupp där du får tips, råd och coaching under detoxveckorna. Dela och ta del av erfarenheter, recept, matbilder, mm.

  • Gratis konsultation med kostrådgivare.
"Jag upplevde att jag mådde bättre och mindre värk i kroppen men framförallt kände jag mej lätt i kroppen... Jag kan verkligen rekommendera detta och jag tror det är absolut bästa sättet att prova på denna kost." Jesper Anden

  • PRIS t.o.m. 24/12: 850 kr 590 kr!