Grundläggande kurs i cykelvård och enklare mekanik med By Bike Umeå. Mountainbike

Arrangör By Bike Umeå
Tid 2017-09-12 18:15
Plats By Bike Formvägen 10B , Umeå

Eventet stängt för nya bokningar

Våra kurser är för dig som vill lära att sköta om din cykel och ge den en enklare "hemmaservice".

Kursen Cykelvård mountainbike steg 1 handlar om hur du på egen hand servar din mountainbike. Mer om innehåll och upplägg kan du läsa nedan.

Kursen är kostnadsfri men föranmälan är krav då vi har begränsat antal platser. Först till kvarn gäller och kursen kan komma att flyttas fram om antalet deltagare blir färre än 8 deltagare.

Om kursen är fullbokat finns det möjlighet att ställa sig på väntelistan.

Om du inte kan komma vid detta tillfälle anmäl dig gärna i rutan "Intresserad delta vid nästa kommande kurstillfälle".  Då kan du vara först till kvarn när vi arrangerar kursen nästa gång. 

OBS! 

Sista anmälningsdag 11 september 2017.

_________________________________________________________

Cykelvård mountainbike steg 1

För vem? 
Alla typer av cyklister, tjejer och killar, som vill komma igång med att sköta om sin cykel och utföra enklare åtgärder. Ingen förkunskap krävs.
Innehåll
Vi börjar med att stämma av deltagarnas tidigare erfarenhet och vad man brukar fixa själv. Allmän skötsel och underhåll, däckbyte, skötsel drivlina, justering bromsar och växlar. Om tiden tillåter och intresse finns pratar vi val av däck, material mm.
Kurstillfället är avgiftsfritt. Föranmälan är ett krav då vi har begränsat antalet platser till 15 deltagare per tillfälle.

Välkomna!

Kontakt:
090-348 47 00

Besök gärna vår hemsida www.bybike.se och vår Facebook sida