Företagarboost: Kunden har alltid fel

Arrangör Lundaföretagare
Tid 2017-09-13 07:3009:00
Plats Handelsbanken Lund City Stora Södergatan 15, Lund
Fullbokad
Företagarboost: Kunden har alltid fel 13/9
 
väntelista 13/9
 

Kunden har alltid fel

Välkommen på Företagarboost – mitt i veckan, mitt i månaden som en vitamininjektion till Lunds alla företagare. Vi bjuder på trevligt affärsmingel, en nyttig frukost, ett aktuellt föredrag med frågestund efteråt och en utvald gäst får dessutom möjlighet till extra boost. Handelsbanken i Lund sponsrar med lokal och frukost!

Tid: 13 september kl 07.30-09.00

Plats: Handelsbanken, Stora Södergatan 15, Lund

Den största utmaningen för de flesta företagare är försäljning. Därför välkomnar vi denna morgon Hasse Olsson som kommer att förklara varför kunden alltid har fel, trots att vi ju fått lära oss att det är tvärtom. Dessutom får vi tips om andra sanningar som boostar vår försäljning.

Hasse Olsson är en enormt energisk, provocerande okonventionell och rak föreläsare som inte lindar in enkla sanningar i bomull. Han levererar sanningar och egna erfarenheter i ett högt tempo som berör och engagerar publiken. Hasse vänder ut och in på gamla sanningar och visar på ett modernt och nytänkande sätt på hur vi bör se på kunden och på oss själva.

Frukosten sponsras av Handelsbanken, men en avgift om 200 kr faktureras om du inte kommer eller om du avbokar efter sista anmälningsdatum. Platsen kan överlåtas. Begränsat antal platser. Läs mer och anmäl dig senast 10/9 på https://simplesignup.se/


Varmt välkommen!

Företagarboost av, med och för företagare: mitt i veckan, mitt i månaden – boka in 18/10, 15/11, och 13/12 redan nu!

Följ ”Lundaföretagare” på facebook för mer information och tips!